Wie zijn wij

MKB Kredietverzekering.nl is een merk van Klap b.v. en richt zich op het via internet aanbieden van de debiteurenverzekering Simplicity van Allianz (Euler Hermes). MKB Kredietverzekering.nl doet uitsluitend zaken met bekende en solvabele nederlandse verzekeringsmaatschappijen.

Wij zijn transparant in onze offertes en geven u inzicht in de aanbiedingen. Daarom bent u altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Hierdoor hoeft u niet zelf op zoek naar de bomen in het bos en op te passen voor de kleine lettertjes. Dat heeft ons team van specialisten immers al voor u uitgezocht. En bovendien adviseren wij u graag desgewenst persoonlijk en niet alleen via internet.

Uw belangen worden door onze deskundigheid en onafhankelijkheid gewaarborgd!

Klap b.v. is al sinds 1854 makelaar in assurantiën en gespecialiseerd in het verzekeren van bedrijfsmatige en particuliere risico's. Als een van de weinige makelaars aktief op de Amsterdamse Assurantiebeurs (na Lloyd's de meest internationale verzekeringsmarkt ter Wereld) en met een eigen volmachtbedrijf als geen ander in staat om u de beste prijs en kwaliteit te bieden.

Klap b.v. is ook Open Market Correspondent van Lloyds en Member van Trust Risk Control (één van de grootste internationale makelaarsnetwerken). Ook het consumenten internetmerk United Insurance is een activiteit van Klap.

Download onze WFT dienstenwijzer.

Waarborgen